MITCH DE GEEST, oud-ll. 1999 Maerlant-atheneum, is de CEO van CITYMESH, dat samen met het Roemeense DIGI de vierde grote telecomspeler in België wordt. Hij beklemtoont  de algemeen-maatschappelijke bijdrage. (lees ook in DE TIJD: Topman Citymesh: ‘We zijn hier niet aan begonnen voor 100.000 klanten’)

Alle Belgische media berichtten gisteren en vanmorgen uitgebreid over het feit dat de komst van de nieuwe speler DIGI/CITYMESH de telecommarkt door elkaar schudt.

Lees ook Topman Citymesh: ‘We zijn hier niet aan begonnen voor 100.000 klanten’ | De Tijd

Mitch De Geest is CEO van CITYMESH en hij meldt me:

We zijn enorm blij dat we deze stap kunnen zetten. We positioneren ons al jaren als de uitdager op de telecommarkt. Met het winnen van de veiling kunnen we nu een volwaardig 4G en 5G telecomaanbod in de markt zetten. Ik ben enorm trots op mijn team en de realisaties van de voorbije jaren. Het was nu of nooit, we hebben de sprong genomen en zien uit naar een toekomst waarin we dankzij ons netwerk een mooie bijdrage kunnen leveren aan onze maatschappij.

 Mitch De Geest is de zoon van oud-lle (1972) Inga Scharley, de man van oud-lle (1999)Jill Standaert, kleuterleidster d’Oefenschool, de vader van Faith, lle 2A en van Owen, ll. d’Oefenschool

Enkele oud-leerlingen spelen een belangrijke rol in Citymesh : Freek Pauwels (1999), Robin Leblon (2004) Jens Buysse, (2003) , Nico Demuynck (2004).

We vonden o..a. deze titels in kranten van vandaag:

Het Nieuwsblad
Wie is Mitch De Geest (40), de man die Telenet, Proximus en Orange het vuur aan de schenen legt?

HLN
Naast Telenet, Orange en Proximus nu ook vierde grote telecomspeler in België (en dat kan je mogelijk gaan voelen op je factuur)

De Morgen
Vierde telecomspeler is gekozen, nu is het afwachten of de beloofde prijsdaling volgt

Le Soir
Un quatrième opérateur mobile pour faire baisser les prix en Belgique

Grenz-Echo
Belgien bekommt vierten Mobilfunkanbieter: Mehr Wettbewerb kann die Preise senken Digi bzw. Citymesh Mobile ist ein Name, den man sich in Belgien merken sollte

Reactie's