Leerlingen van beide 6de-leerjaren (juf Fabienne Viaene, juf Lynn Dusoir) genieten samen  na vier boeiende, afwisselende dagen GWP in Kortrijk van een heerlijk ontbijtbuffet in hun eigen klas.

Ik zag gisterochtend allemaal enthousiaste leerlingen van het 6de lj. van d’Oefenschool. Die GWP in Kortrijk had hun, wat de bedoeling is van een GWP,  op een levensechte wijze heel wat kennis bijgebracht en had bovendien het groepsverband steviger gemaakt.

Ik zag tevens drie even opgewekte en tevreden juffen, vol geestdrift voor  en tevredenheid over hun leerlingen… we mogen zeker ook juf Joyce Droissart niet vergeten, onderwijzeres 3de lj. die ook de GWP-ers begeleidde. Zij bezorgde me na elke GWP-dag een tekstje en foto’s voor de Maerlantkrant.

Al die leerlingen kregen een heerlijk ochtendmaal aangeboden, gevarieerd en rijk aan gezonde voedingsstoffen… en juf Fabienne bakte voor elk een spiegelei of een roerei!!!

Kon een GWP beter worden afgesloten?

Reactie's