4 HW, SW EN SW+: een culinaire ontdekkingsreis in de les Nederlands…met spreekbeurten over diverse gerechten en als afsluiter een chili con carne-maal, bereid door hun leraar Nederlands Joost Coudeville

Joost Coudeville schrijft: In het thema ” Een culinaire ontdekkingsreis” in hw, sw en sw+ gingen we op verschillende reizen. We reisden doorheen de internationale keuken, er kwamen presentaties die telkens wat vertelden over de afkomst en de geschiedenis. Van sommige gerechten mochten we zelfs al proeven. We leerden recensies schrijven en bekeken de film Chef, waarin lekker eten, de invloed van een recensent en sociale media centraal staan. De cajun en Cuban kitchen spelen een belangrijke rol. Samen chili con carne eten was een vrij logisch vervolg

 In dit thema leren ze o.a. over de afkomst en de oorsprong van internationale gerechten.