Kristallen of porseleinen huwelijksjubileum. Op 29 juli 2005 zijn oud-leerlingen – allebei 1998 – Kira Museeuw en Steve Demulder getrouwd. Zij is lerares Nederlands en Duis in het Maerlant-ath. Hij hoofdcoördinator Stad Brugge. GELUKWENSEN

Sedert 2003 is Kira Museeuw, lic. Germaanse filologie,  lerares in het Maerlant, toen nog deeltijds. Een jaar later verving zij voltijds Jaak Coudeville, die in juni met pensioen was gegaan.

Steve Demulder is licentiaat geschiedenis en oefent de functie uit van hoofdcoördinator Stad Brugge

Hun dochter Sienna is straks, op 1 sept., leerlingen van de 3des van het Maerlant.

Kira Museeuws moeder is Christiane Helders, die tussen 2003 en 2012 was zij, lic. wiskunde, directrice van het MAerlant. (zie http://maerlantkrant.be/2018/07/22/15-jaar-geleden-zomer-2003-werd-christiane-helders-directeur-van-het-maerlant-atheneum-ze-leidde-de-school-tot-in-2012/

speechend toen…1998
speechend nu
in de 4des met hun wiskundeleraar Marcel Rogghe
met hun dochter Sienna