COVID-19 spelbreker voor de leerlingen economie Maerlant-ath. Volgende week GEEN economiestage in BRUSSEL.

Economielerares Hilde Knockaert schrijft:

foto juni 2019

In Brussel stond er voor de groep economie (BI, ECWE en LLN ECMT die niet meegingen naar Berlijn het volgende op de planning: een bedrijfsbezoek aan de fabriek van Audi in Vorst, met de klemtoon op de productie van batterijen voor elektrische wagens. Sinds de Corona-crisis is de productie van wagens gestopt, maar ze hebben wel, in samenwerking met de VUB, een testoplage van beademingsapparaten geproduceerd.
Op dinsdag zouden ze in de voormiddag een rondleiding krijgen in de VRT en in de namiddag in het museum van de Nationale Bank, waar de nadruk zou liggen op het monetair beleid. Dit ging en aangevuld worden met een themawandeling of zelf op ontdekking gaan in Brussel.