Kleuterleidster A. Daels iets meer dan 25 j. geleden afgestudeerd RNS Brugge, iets minder meer dan 25 j. geleden werd zij juf Anja in d’Oefenschool.

Zij schrijft me:

Mijn volledige middelbare schooltijd heb ik in het KA I van Hasselt doorlopen. Ook een hele toffe GO!- school die trouwens dit jaar 175  jaar bestaat en waar er op 9 mei een hele feestdag in mekaar gestoken was maar Covid-19 heeft ook hier een stokje voor gestoken.

Ik studeerde af in juni 1994. Omdat het 25 jaar geleden was heb ik het heft in handen genomen om een réunie te organiseren. 

We studeerden met 15 kleuterleidsters af.

Het was een heel zoekwerk om iedereen te contacteren en uiteindelijk werd het een heel leuk weerzien.

Ik heb heel veel geluk gehad toen ik afstudeerde…

Ik heb enkel 3 weken les gegeven in de basisschool Oostende- centrum en ben op 5 december 1994 neergestreken in D’Oefenschool. 

2004

Dus al meer dan 25 jaar sta ik met plezier en vol goesting  in deze prachtige, warme en groene school. Toch al meer dan 23 jaar in het tweede kleuterklasje want ik nam dit klasje over van mevrouw Pas toen zij op ‘pensioen’ ging.

Juf Anja is de moeder van oud-leerlingen Vic en Lotta en van leerlinge 1B Sam Hoffmann