HELAAS : HET IS WEER VOORBIJ DAT MAERLANT-BARBECUEFEEST …MET LEKKERE BROCHETTES, BRAADWORST, RIBBETJES, VISBARBECUE, VEGETARISCHE SCHOTEL. ALGEMEEN DIRECTEUR IMPACT W. VAN KERCKVOORDE EN COÖRDINEREND DIRECTEUR BERNARD BILLIET GENOTEN MEE VAN HET MAAL.

Elk jaar weer slaagt de Bond Onze Scholen, met als spilfiguur voorzitter Peter Lips, erin om enkele honderden mensen zich die avond goed te laten voelen, door het lekkere maal (de ribbetjes, de braadworst, de brochettes, de lekkere groenten en sausjes, de vegetarische en de visschotel schotel) en zeker ook door de hartverwarmende, herinneringen oproepende gesprekken die men er heeft met elkaar.

Het was aangenaam op de barbecue algemeen directeur Impact-schoengroep Wim Van Kerckvoorde te begroeten, alsook coördinerend directeur Bernard Billiet

Voor de barbecue begint is er elk jaar ook een receptie in de sweetshop. Leuke ontmoetingsplek.