27/04: OPEN-MAERLANT-CAMPUSDAG: MAERLANT-ATHENEUM– D’OEFENSCHOOL MET O.A. TECHNIEK- EN KEUKENACTIVITEITEN, TEA-ROOM, WETENSCHAPS- EN CLILWORKSHOPS : DEEL 2: LEERLINGEN 6TLBLA Maerlant-atheneum ORGANISEREN EEN SPORTACTIVITEIT (HUN GIP)

Quin Vanmassenhove: Surfrodeo

Axel Deduytschaver: Levend tafelvoetbal

Fauve Boterman: Speleobox

Thibault Aelbrecht: Tennis

Bram Demeulenaere: Land Paddling

Hristo Delihristov: Initiatie basker + rolstoelbasket

Veel bekende bezoekers, ouders van kinderen van de school, maar ook heel wat geïnteresseerde gasten, die de school nog niet kenden en die hun kinderen kwamen inschrijven. Ze genoten van de aanblik van de school, de groene ruimte, de activiteiten, de lekkere pannenkoeken.

Ze beleefden er tal van activiteiten: sportieve, wetenschappelijke, op het schooldomein, in de klassen, op de sportvelden.

De mensen genoten van de goede rondleidingen met veel informatie… en er waren heel wat inschrijvingen!