OUD-LEERLING Maerlant-atheneum (2013) GAËTAN DEPECKER SOCIAAL WERKER IN INDIA (KOVALAM)

 

Gaëtan Depecker schrijft me

Ik loop momenteel stage in het sociaal welzijnscentrum van de NGO Sebastian Indian Social Projects (SISP), in India. Ik ben naast het gewone sociaal werk, ook enorm betrokken bij een van de projecten, namelijk in Kovalam (een kuststad aan de Arabische zee (Kerala, India) bij de Kovalam Skateclub, bij een project waar we schoolverlaters uit de sloppenwijken van Vizhinjam proberen te motiveren om hun educatie te voltooien, door het gebruik van skateboarding. Elke weekdag van 16u tot 18u, en elk weekend van 11u tot 16u kunnen ze gratis komen skaten, als ze naar school gaan natuurlijk. Het project is een groot succes, aangezien 30 jongens en ongeveer 10 meisjes komen skaten in de weekends! Het werkt enorm empowerend. 

Lees meer op:

https://ca.gofundme.com/kovalam-skateclub-a-chance-for-competitions

MOOI WERK, GAËTAN