DE SCHOOLVAKANTIE GAAT GEZWIND NAAR HAAR EINDE. D’OEFENSCHOOL HIELD VANDAAG 30/08 OM 9U. HAAR ALGEMENE VERGADERING

de namen van de personeelsleden kunt u lezen onder de specifieke groepen

GEHURKT: Tahnée Deketelaere n.c. zedenleer, Davien Desbonnets zorgcoördinator, Shirley-Ann Landuyt 3de lj., Joyce Droissart 3de lj., Inge Soenen 2de lj., Silke Vantournhout, 5de lj., STAAND: Joke Billiet 1ste lj, Bo Bentein n.c. zedenl., Cindy De Wulf 4de lj., Kelly Adam 1ste lj., Fabienne Viaene 6de lj., Micheline De Backer 3de lj., Joeri Temmerman 5de lj., Dominique Depuydt r.k. godsdienst, Michel Daschot 4de lj., Veerle Vermoere 2de lj., Lynn Dusoir 6de lj., Lidly Van Reck, directrice, Julie Hawkins, wn. directrice

Janne Van Parys, Jill Standaert 2de kl., Mieke Willems, Aniek Lebacq 3de kl., Anja Daels 2de kl., Kelly Pierre 3de kl., ?, Cindy Dubois 1ste kl., Ilse Vanderhispaillie, Carine Regoudt kinderverzorgster, dir. Lindly Van Reck, wn. dir. Julie Hawkins

Mieke Willems zorgcoördinator, Davien Desbonnets zorgcoördinator, Angie Verdickt secretariaatsmedewerkster, dir. Lindly Van Reck, Christine Bouvijn, secretariaatsmedewerkster, Julie Hawkins, directrice ad interim

nieuwe leerkracht: Janne Van Parys: ze behaalde het diploma kleuteronderwijs in februari 2018 (Vives-hogeschool) en het postgraduaat zorgleraar (aug. 2018)