DE SCHOOLVAKANTIE SCHRIJDT RAS NAAR 1 SEPTEMBER TOE: DE BASISSCHOOL ZILVERMEEUW HIELD VANDAAG 26/08 HAAR ALGEMENE VERGADERING.

WIE EEN NIET-GECOMPRIMEERDE FOTO WENST, MAG MIJ GERUST EEN MAIL STUREN. IK MAIL DIE DAN : jaak.coudeville@telenet.be

Wij maakten foto’s… van het hele schoolteam, van de lesgevers locatie Groenestraat, locatie Uitkerke en van alle onderwijzeressen en van alle kleuterleidsters, een foto van de secretariaatsmedewerksters, samen met directrice Birgit Laporte.

In de ogen van al die dames en die ene heer ontwaarde ik het verlangen om weldra weer voor de klas te staan.

de namen van de personeelsleden staan onderaan op deze bladzijde

De namen van de personen op de foto met elk hun respectieve opdracht. 

juf Petra Lannoyé  ( V1, L1A ) en Lien Gevaert ( V2,L5-6) staan er niet op. 

1ste rij v.l.n.r : Sofie Easton:  V1,L5  –  Marina Dedrie: V1,L3 – Stefanie Roos: V1,K1 –NathalieBaervoets: V2,K3  –  Jill Maene: V1,L2 – Anita Kempf: V2,L2  –  Gerda Deckers: V1, L4– Angélique De Coninck: V1,K3 – Wendy Bertels: V2,K1

 2de rij v.l.n.r :  Christel April: adm. medew. – Nancy Gryson: V1, K2 –  Dominique Depuydt: RK-godsd. – Nancy Germonprez: kleuterturnen + K1 – Conny Butseraen: V2,K2 – Birgit Laporte: directeur Pascale De Geeter: adm. medew. – Wenny Gurdebeke: zorgcoördinator – Birgit Vandierendont: V2,L1 – Heidi Lannoyé : V1,L3 + LO V2 – Marilyn Willem: V2,L3-4 – Sandrine Asscherickx : ondersteuning Kleuters – Dirk Content : NC-Zedenleer – Ellen Tanghe: V1,L1B 

Met dank aan dir. Birgit Laporte voor het toevoegen van de namen en de klassen