WAT AARZELENDE START VAN NASCHOOLSE SPORT VOOR PERSONEELSLEDEN MAERLANT-SCHOLEN EN D’OEFENSCHOOL

Lerares lich. opv. Fien Parmentier heeft een aantrekkelijk programma samengesteld… met in de eerste lessen aerobic, fatburning, BBB…

Toch waren er op 30/09 maar vijf deelneemsters. Ook deelnemERS zijn welkom!!! En nog veel meer deelneemSTERS ook. Volgende dinsdag om 16u45 in de gymzaal van het Maerlant Atheneum verwachten de vijf van vandaag veel meer participanten. Er is een foto van begin jaren tachtig… naschools volleybal,  een ploeg van -30-jarigen (M. Gezelle, technicus –  P. Beuckels, l.o. – ? – P. Caestecker, aardrk., nu dir. MMS – D. Van hulle, Ned. – Herman Depauw, Ned. (overleden) – Gin,ette ? , opvoedk. – , ?, l.o.  , een ploeg van + 30-jarigen (R. Demarest, l.o. – W. praet, aardrk. – R. Broux, Eng.-Ned. – R. Derycker, opvoedk. – G. Steenkiste, economaat – Hubert Depauw, Ned. – J. Coudeville, Ned. – Duits – H. Luyten, wisk.