15/09/’23: SPORTDAG 5des en 3des Maerlant-ath.: POLDERWIND ZUIENKERKE.: RAFTING AVONTURENTOCHT PAINTBALL.

Sport en l.o-lerares Delphine Vanhooren schrijft me:

De 5des gingen op sportdag naar Outdoorteam in domein Polderwind. Volgende activiteiten stonden op het programma: rafting, avonturentocht en paintball. Alle leerlingen waren heel erg enthousiast, gemotiveerd en werkten als een team! We hebben ervan genoten. 

Begeleidende leerkrachten: Maaike Boedt, Magali Hawkins Ann Vanderveen, I. Peetermans, A. Bruning, Mevr. Boedt M., Mevr. Hawkins M., Mevr. Vanderveen A., Dhr. Peetermans I. , Dhr. Bruning A. Peter Lips Delphine Vanhooren

POLDERWIND schrijft zelf :Outdoorteam biedt uitdagende, actieve en avontuurlijke schoolsportdagen aan waarbij motiveren, inspireren en verbinden van jouw leerlingen centraal staan.