Vlajo-project “ONDERNEMER VOOR DE KLAS”. Stijn Blomme, zaakvoerder WEBDOOS praat met Maerlant-lln. 5EcWe, 5EcMt, 6EcWe, 5BI en 6BI.

De uiteenzetting had plaats tijdens de les economie van lerares Hilde Knockaert, die me schrijft:

Stijn Blomme, zaakvoerder van de onderneming Webdoos uit Brugge, kwam vandaag als  gastspreker naar de lessen economie in het kader van “Ondernemers voor de Klas”, een project van Vlajo.

Hij had het onder meer over zijn ervaringen als ondernemer, de opstart en evolutie van zijn onderneming en hij speelde ook in op de vragen van de leerlingen.

De meeste leerlingen vonden het een interessant, leerrijk en eerlijk gesprek.

De deelnemende klassen waren 5EcWe, 5EcMt, 6EcWe, 5BI en 6BI.

Over Webdoos.

Webdoos ontstond in de tijd van MySpace en Numa Numa. Het internet is sindsdien gegroeid, samen met ons. Onze overtuiging bleef al die tijd onveranderd: digitale oplossingen bouwen die gewoon werken.

Onze diensten zijn niet in vakjes te steken. Marketing dringt daar op aan, maar onze klanten protesteren. We starten met een probleem en eindigen met een oplossing. Alles daartussen verschilt telkens per project.

Hoe we werken, is wel afgelijnd: gewoon. We hebben lak aan show, geldverspilling en buzzwords. Via kritisch denken, aandacht voor details, en veel dialoog komen we tot resultaten. Een kwaliteitsvol digitaal product afleveren die gewoon werkt, blijft ons ultieme einddoel. De rest is ondergeschikt.

Webdoos. Beter digitaal.

Sinds 2006 bouwen we bij Webdoos digitale oplossingen die gewoon werken. We geloven dat de beste digitale oplossingen belachelijk gewoon werken, maar het resultaat zijn van buitengewoon werk.