Astrid Van Keer en Jürgen Balbaert zijn op 16/04/2021 in het Blankenbergse stadhuis in de echt verbonden. Zij is in het Maerlant-atheneum lerares (sedert 2001) wiskunde en PAV, hij is directeur van de 2de en 3de graad van de school en was er al leraar sedert 1997. GELUKWENSEN

stadhuis Blankenberge 16 april 2021

Astrid  Van Keer is aan het Maerlant-atheneum verbonden sedert 2001. Zij is regentes wiskunde-wetenschappen. Zij gaf wiskunde, fysica en project algemene vakken. Bij tal van projecten was en is zij betrokken … Youca, inleefreis Karkau e.a.

Jürgen Balbaert is 24 jaar verbonden aan het Maerlant-atheneum; eerst als leraar geschiedenis – hij is licentiaat geschiedenis, media en communicatie – en toen directrice Christiane Helders in 2012 met pensioen ging, volgde hij haar op als schoolhoofd.

In de Maerlantkrant Deluxe van 2013 schreef ik al : “Niemand was meer dan hij bij schoolse en naschoolse activiteiten betrokken, bij het introduceren van nieuwe, bij het uitvoeren van bestaande … secretaris Bond Onze Scholen, Fair Trade, uitwisseling met Italiaanse en Litouwse school, GWP’s (Stavelot en Barcelona), buitenlandse schoolreizen (Rome, Berlijn, Noord- en Midden-Spanje), honderddagenviering, Maerlantkrant Deluxe, sportactiviteiten, cultuurdag én de bedenker van 1A Zeesport.”

WIJ WENSEN HET JONGE PAAR VAN HARTE GELUK

2002 Alytus Litouwen
1998
2001 met dir. P. Van Calenbergh (jongste leerkracht)
2012 directrice Christiane Helders neemt afscheid – Jürgen Balbaert is directeur
16 april 2021 collega’s voor het stadhuis