Op 2 juni gaat Lindly Van Reck, directrice d’Oefenschool, met zwangerschapsverlof. Tanya Droogenbroodt – zij heeft het eerste jaar TALENTENWERF doorlopen – vervangt haar (tot de herfstvakantie)

In het secundair onderwijs voltooide Tanya Droogenbroodt  de richting  economie-moderne talen. Dan volgde ze de lerarenopleiding, waarna ze een diploma banaba buitengewoon onderwijs verwierf.

Ze is al elf jaar lesgeefster in tal van scholen. Sinds een aantal jaren is ze verbonden aan MPI De Kaproenen in Sint-Michiels, waar ze het vak STEAM op de kaart heeft gezet. In De Passer geeft ze twee uur per week les in de eerste graad secundair.

Tanya Droogenbroodt en Lindly Van Reck tijdens een vergadering met de directuers van het Maerlant-atheneum en met TAC Gil Jonckheere

Ze schrijft verder: Ik heb dit jaar het eerste jaar van de talentenwerf van de scholengroep met succes doorlopen en voel dat een job op een leidinggevende functie wel iets voor mij zou zijn. Ik groei nog dagelijks en ben heel blij met de kans die ik nu krijg om al eens te proeven van een directiefunctie. 

Ik heb me vandaag alvast heel welkom gevoeld en ga straks/vanavond met een warm gevoel naar huis.