Drie oud-leerlingen, Daphne Dumery, burgemeester Blankenberge, Mitch De Geest, zaakvoerder Citymesh en Karel Logghe, directeur reddingsopleidingen Sport Vlaanderen, de jongste dagen opvallend in het nieuws (tv en krant)…toeristen op het strand, 4G-licentie, redders in coronatijden

????????????????????????????????????

Daphne Dumery is oud-lle van RMS Blankenberge, ging toen (1988) biochemie volgen aan KTA Brugge en werd aan de UGent doctor in de Rechten. Zij is de moeder van oud-lle (2019) Robine Papeliers

Zij was gisteren in het nieuws (o.a. Journaal, Focus-tv, De Standaard…met een artikel van oud-leerling Junior Verbeke) m.b.t. niet reserveren op het strand, verplicht een windzeil plaatsen en steun aan bewoners, tweedeverblijvers (aankoopbon 20  en 50 euro) e.a.

Mitch De Geest is oud-ll. (1999), partner van oud-leerlinge (1999) en kleuterleidster Jill Standaert, vader van Faith en Owen, leerlingen van d’Oefenschool, zoon van oud-leerlinge (1972) Inga Scharley. Hij is industrieel ingenieur informatica en Toegepaste Ingenieurswetenschappen van Ho Gent. Hij  is CEO van Citymesh

Over hem lazen we in De Standaard van 25 mei een artikel van oud-ll. Junior Verbeke, die meldt dat Citymesh het vierde bedrijf is dat een 4G-licentie heeft, waarmee het bedrijf zijn professionele aanbod vervolledigt en zijn marktpositie verstevigt.

Karel Logghe is oud-leerling 1992 en vader van Seidji (2d) en Juan-Carlos (1e). Hij is voorzitter van de opleidingscommissie van de Vlaamse Reddingsfederatie, directeur reddingsopleidingen bij Sport Vlaanderen officier verantwoordelijk voor sport in de Koninklijke Militaire School.

In een internetartikel van De Standaard lezen we – we zagen en hoorden hem ook in het Journaal van 19u op 25 mei – over de specifieke opleiding van redders n.a.v. de coronacrisis…handschoenen, speciaal masker, veiligheidsbril