27/12/2019: LISA LE ROY, LLE 3SW, IN VOLVO WOMEN’S ALL STAR GAME 2019 ,WORDT MOST VALUABLE PLAYER VAN DE MATCH IN DE PLOEG VAN KIM MESTDAGH, ZE WAS DE JONGSTE SPEELSTER

Tanja Gervoyse, moeder van Lisa, en lerares Nederlands/Engels in het Maerlant-atheneum deelt me mee:De wedstrijd is een organisatie van Project Mensch en Julie Van Loo / Kim Mestdagh (Belgian Cats). De ene ploeg werd gecoacht door Hanne Mestdagh en de andere door Kim Mestdagh (die in Amerika in de WNBA speelt). Ook Emma Meesseman (die het super goed doet in WNBA in Amerika) was aanwezig. Lisa zat in de ploeg van Kim Mestdagh en speelde samen met speelsters die in eerste klasse spelen, Belgian Cats en nog een aantal speelsters van het kamp waaraan ze deelnam.

Dat kamp vond plaats donderdag en daaruit werden acht speelsters gekozen die de vrijdagavond mochten meedoen. Lisa was 1 van hen. Ze mocht zelfs spelen met het T-shirt van Carpreaux (Belgian Cat), die jammer genoeg geblesseerd was.

Lisa heeft tijdens de wedstrijd veel mogen spelen en heeft zelfs 17 punten gescoord. Ze was de jongste en werd nadien verkozen tot Most Valuable Player van de wedstrijd. Ze scoorde onder andere drie driepunters. De commentaren waren super lovend.