DE SCHOOLVAKANTIE GAAT GEZWIND NAAR HAAR EINDE. IN GEDACHTEN KAN MEN DE BEL AL HOREN RINKELEN. D’OEFENSCHOOL HIELD VANDAAG 29/08 OM 9U. HAAR ALGEMENE VERGADERING

ALLE PERSONEELSLEDEN (namen zie verder)

DE KLEUTERLEIDSTERS: zittend: Kelly Pierre, 3de kl., Anniek Lebacq, 3de kl., Gwendolyne Badger, kleuterturnen, directrice Lindly Van Reck, Anja Daels, 2de kl., – staand: Ilse Vanderispaille, 1ste kl., Cindy Dubois, 1ste kl., Jill Standaert 2de kl. Mieke Willems, Danielle Stiers peuterklas,  Carine Regoudt peuterklas

ONDERWIJZERS EN ONDERWIJZERESSEN: zittend v.l.n.r. Joyce Droissart, 3de lj., Micheline De Backer, 3de lj., Shirely-Ann Landuyt, 3de lj., Joke Billiet, 1ste lj., Bo Bentein, n.c. zedenleer, Davien Desbonnets, zorgcoördinator, Lindly Van Reck, directrice, islamitische godsdienst, twee nieuwe leraressen – staand: Cindy De Wulf, 4de lj., Silke Vantournhout, 5de lj., Fabienne Viaene, 6de lj., Dominique Depuydt, r.k. godsdienst, Kelly Adam, 1ste lj. Lynn Dusoir, 6de lj., Joeri Temmerman, 5de lj., Nic Bruggema, l.o., Inge Soenen, 2de lj.n, Veerle Vermoere, 2de lj.  

DIRECTRICE EN SECRETARIAATSMEDEWERKSTERS