Maerlant-lln. 4des op LONDEN-GWP – Dag 1 : stadsverkenning in de regen… langs o.a. Buckingham Palace, Houses of Parliament, Trafalgar Square. GWP-leider, leraar Engels, Peter Lips bericht.

Peter Lips schrijft:

Het is hier nu 8:40 am in Londen. We hebben er onze eerste nacht opzitten. Die is rustig verlopen, en droog. Droger dan gisteren. Ik heb de indruk dat ze hier in London alle neerslag hebben opgespaard voor onze vierdaagse trip. Toch hebben we er het beste van gemaakt. Op dag 1 hadden we ‘A walk in the rain’ langs Buckingham Palace (dat niet van dichtbij te bekijken viel door de vele upper class gasten die in rijen stonden aan te schuiven voor The King’s Garden Party), St James’s Park, Royal Horse Guards, Houses of Parliament met Big Ben, London Eye, Trafalgar Square, Leicester Square, Chinatown en Piccadilly Circus. Weinig foto’s helaas… te nat om fototoestel veel boven te halen.