18/11: infosessie voor Maerlant-lln. 6a en 6t en 7b studiemogelijkheden hoger onderwijs door Marleen Vermeire, coördinator graduaatsopleidingen Howest en Ann Dupon, stafmedewerkster opleidingen Howest Brugge

In zijn inleiding wees dir. Balbaert op het belang van motivatie bij de studiekeuze en bij het studeren. “Denk erover na, praat erover met je ouders, je leerkrachten, je vrienden én bezin” Hij gaf voorbeelden van zichzelf, van vrienden, van oud-leerlingen die met hem over hun studiekeuze en studie waren komen praten.

Hierna kregen die leerlingen informatie over de structuur van het hoger onderwijs (de Bachelor-Masterstructuur) door Marleen Vermeire, coördinator graduaatsopleidingenHowest en Ann Dupon, stafmedewerkster opleidingen Howest Brugge

De leraressen Magali Hawkins en Kira Museeuw begeleiden de abituriënten het hele jaar door bij hun studiekeuze