19/01/’22: Chantal Trotteyn, die in het Maerlant-ath. met pensioen gaat, werd gevierd door vooral haar collega’s van het mvd-personeel.

 Chantal Trotteyn, die al vele (22)  jaren deel uitmaakt van de meester- vak- en dienstpersoneelsploeg van zowel het Maerlant-atheneum als de Zilvermeeuw-basisschool gaat op weduwenpensioen (Haar man Raymond Vincke is op 10 dec. 2021 overleden).

Ze blijft wel nog enkele uren per week  aan het werk in de Zilvermeeuw.

Er was na de middag een beperkte (corona!)viering …maar er waren bloemen, geschenken, een kop koffie en een stukje taart. Enkele collega’s (en oud-collega’s) waren uitgenodigd. De beide directieleden Shirley Adam en Jürgen Balbaert waren er, net als Sabine Dobbelaere (economaat), TAC Gil Jonckheere en administratief medewerkster Kathleen Vinck.

Chantal is de mama van oud-leerlingen Jochem en Joyca Vincke en de grootmoeder (‘meintje’)  van leerlingen Maerlant-atheneum en Zilvermeeuw-basisschool Flynn, Quinn, Raïsa, Mayla, Odil.