Maerlant-oud-ll. (1995) Dirk De Ville, lic. geografie, deskundige patrimonium Grimbergen, is op 8 jan. vader geworden van FLOR. Dirks vader Eric is oud-ll. (1956) RNS Bl’b en advocaat, zijn moeder Jeannine Voets, oud-lerares dactylo.

Dirk De Ville schrijft me: Op 8 januari 2022, om 9.42u. , werd Flor De Ville geboren in het AZ Jan Portaels te Vilvoorde. Hij woog 2,720 kg en zijn lengte was 49cm. Hij is de zoon van Dirk De Ville (oud-leerling Maerlant-atheneum, 1995) en Ann Nickson (zorgjuf GBS Mozaïek te Humbeek).

Zijn opa en oma (langs vaderskant) zijn advocaat Eric De Ville, oud-leerling RNS Bl’b, waar hij onderwijzer werd) en Jeannine Voets (oud-lerares dactylo). Eén van de twee peters is Luc De Ville (oud-leerling). Zijn vrouw is Valérie Van Huele (oud-lle)

Ik ben afgestudeerd als licentiaat Geografie (sociaal milieu) aan de VUB en heb een bijkomend diploma Toerisme Management behaald aan de UAMS (Universiteit Antwerpen Management School).

Ik werk sinds 2006 voor het gemeentebestuur Grimbergen. Oorspronkelijk als GIS-coördinator (Geografisch Informatie Systeem), thans als deskundige Patrimonium voor gemeente/OCMW en waarnemend GIS-deskundige.

5SW in 1995…Dirk De Ville 3de v.l.
reünie met Dirk De ville uiterst links
diezelfde reünie
Eric De Ville
Jeannine Voets 3de v.r. 1998 (?)
Luc De Ville en Valérie Van Huele in Potsdam 2012