Een hele bladzijde Brugsch Handelsblad (KW) over en met Maerlant-oud-leerling (1999), CEO Citymesh, sedert kort schepen, MITCH DE GEEST…over communicatie vooral

Mitch De Geest is oud-leerling van het Maerlant-atheneum, waar hij zijn diploma middelbaar onderwijs behaald. Hij is industrieel ingenieur informatica en Toegepaste Ingenieurswetenschappen van Ho Gent. Zijn vrouw, Jill Standaert, was zijn jaargenote. Zij is kleuterleidster in d’Oefenschool. Hun dochter Faith zit in 2A in het Maerlant-ath., hun zoon Owen in het 6delj. D’Oefenschool,  bij juf Fabienne.

In het KW-artikel van 17/09,  van Wim Kerkhof heeft Mitch De Geest het o.a. over het parkeren in Blankenberge, over leds (energiezuinige verlichting) , in de stad, vlottere communicatie stadsdiensten- oudere bewoners, die niet zo speels omgaan met computers…Hij wil vooral kijken naar andere steden, ook in het buitenland, hij wil met de stadsdiensten samen overleggen…Mitch De Geest wil graag nieuwe, aantrekkelijke evenementen, zeker ook voor jongelui.

En dit vertelde hij mij: met zijn collega cultuurschepen Kathy Kamoen is hij van plan binnen de kortst mogelijke tijd street art te laten aanbrengen op de onaantrekkelijke containers naast het Blankenbergse station. Hopelijk werkt de NMBS graag samen

Taalfilosofietje: SCHEPEN komt van ‘scheppen’, wat ook ‘verordenen’ betekent. Een schepen verordent, bepaalt wettelijk…

de begeleidende leraar is Hans Vansteenkiste