Bart Knockaert en Sabine Victoor vervangen Silke Pluvier tijdelijk als leerkracht p.o. in het Maerlant-atheneum

BART KNOCKAERT is GLSO P.O. Hogeschool Gent 28.06.2001.

Hij deelt mee:

Ik ben inderdaad afgestudeerd in 2001 als leerkracht plastische opvoeding – technologische opvoeding en ben dat jaar ook begonnen in de vervangingspool met het Maertlant-atheneum als mijn ankerschool. 

Ik heb 10 jaar les gegeven (interims)  in heel veel verschillende scholen en ben nog weleens op het Maerlant-atheneum  geweest voor een vervanging p.o. (een jaar of 12 geleden), in dezelfde paviljoentjes als waar ik nu lesgeef.

Toen ben ik gestopt met lesgeven en heb als verkoper gewerkt in de Colruyt ( Brugge Sint-Pieters).

Ondertussen is dit ook alweer 4 jaar geleden en ben ik weer gestart als leraar in januari 2016 in de scholengroep Impact (KTA Brugge), waar ik ondertussen 13u benoemd ben in het vak Techniek ondertussenSTEM.

Als hobby ben ik muzikant, ik speel gitaar, maar ook ukelele, guitalele en banjo (die staat klaar om bespeeld te worden).

 Sabine Victoor is  GLSO Plastische Kunsten Techn. Instituut H. Familie 30.06.1989

Zij begon les te geven in 1989. Na enkele jaren interims doen, werkte ze jaren als grafisch vormgever . Daarna ging ze terug naar het onderwijs, ze deed altijd interims over heel West-Vlaanderen… Ze schrijft verder:

Ondertussen heb ik een zoon, Daan, van 23, een dochter Janne van 21jaar. Ik ben sinds 12 jaar samen met Jan, en samen hebben we 1 passie: Spanje.

Ik lees graag, wandel graag en leer Spaans. 

In 2012 verving ze al eens Inge Hermans (foto van toen)

Binnenkort meer over haar.