Vijf lln. FAIRTRADERAAD Maerlant-ath. gaven in d’Oefenschool, 5de lj. (juf Silke Vantournhout), een lesje over fair trade…lees ook https://l5adoefenschool.blogspot.com/2020/10/fairtrade.html

Naar aanleiding van de week van de fair trade kwamen VIJF  gemotiveerde leerlingen uit 6HW  – Liya Bouwens, Kyara Brulet, Thaïsa Dehenauw, Noa Van Hollebeke, Koby Vella –  en lerares geschiedenis Magali Hawkins, een lesje over FAIR TRADE geven in het 5de leerjaar. (Heel leuk om te zien omdat sommigen 7 jaar geleden bij haar in de klas zaten!) De 5de jaars kregen een duidelijke uitleg over eerlijke handel en  gevarieerde oefeningen en als afsluiter leerden we nog het aanstekelijke fairtradeliedje. Als kers op de taart kregen ze een paar proevertjes: fairtradefruitsap, -chocolade en -chipjes. Het viel in de smaak!

 Juf Silke schrijft: Bedankt meisjes en jongen! Dit zullen de leerlingen niet meer vergeten! Bedankt aan Magali Hawkins om zich hiervoor mee in te zetten!