Oud-ll. (2003) Yorick Decoster als catcher, als leraar én als door zichzelf uitgekozen kandidaat voor ‘De Slimste Mens’ in het Brugsch Handelsblad van 10 juli 2020

foto gemaakt door BH-journaliste Bieke Cobbaert

Het artikel, waarin hij het heeft over catch, over zijn verblijf in de VS, over zijn typetje Michael Gore, over de catchshow op 8 aug. in Lichtervelde, over zijn lerarenschap staat in het BH van 10 juli en op zijn Facebookpagina: https://www.facebook.com/yorick.decoster

Yorick Decoster, Olbren Depaepe, nu leraar wiskunde en fysica in het Maerlant-atheneum en Jens Buysse, Buysse (oud-ll. 2003) : doctor ingenieurs- en computerwetenschappen, docent HOGent maakten in 2003 deel uit van het team, dat eerst in Knokke, dan in Oostende en tenslotte de debatwedstrijd van JONGE KAMER VLAANDEREN won. Als apotheose mochten ze toen een debat voeren tegen drie volksvertegenwoordigers: Saïd El Khadraoui (sp.a), Jef Tavernier (Agalev) en Hugo Vandenberghe (CD&V). Herman De Croo leidde toen dat debat.