Oud-ll. (2014) RUBEN SAVELS met grote onderscheiding ‘Master of Science in de bio-ingenieurswetenschappen: landbouwkunde’ UGent Hij wordt academisch assistent.

Ruben Savels schrijft me (op mijn vraag): Ik ben met grote onderscheiding geslaagd voor de opleiding ‘Master of Science in de Bio-ingenieurswetenschappen: landbouwkunde’. Op 1 augustus start ik als academisch assistent aan de vakgroep Landbouweconomie aan de Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen van de Universiteit Gent, waar ik enerzijds lesactiviteiten zal ondersteunen en anderzijds aan eigen doctoraatsonderzoek zal werken.

Hij schrijft ook:

Ik ben alvast van plan om activiteiten zoals de jaarlijkse schoolbarbecue te blijven bijwonen…

Ruben Savels vader Luc is ook oud-leerling (1989) en mocht – wegens gedegen kennis Duits –  in 1988 samen met Dirk Wijs deelnemen aan een stage in Duitsland…met bezoek aan het nog gedeelde Berlijn.

lokaal Duits KA Blankenberge 1988

Rubens zus Lara is ook oud-lle (2016)

????????????????????????????????????