Niet 16, maar ALLE 19 6TLBLA-leerlingen (Maerlant-ath.) geslaagd voor theoretisch examen HOGER REDDER. Ze mogen het praktijkexamen afleggen. Hun hierbij betrokken leerkrachten Ynak Samaey en Floris Huyben wensen hun proficiat.

Dit schrijft hun sportleerkracht Ynak Samey vandaag:

Ook de laatste 3 leerlingen hebben hun herexamen theorie hoger redder afgelegd en zijn geslaagd daarvoor.

PROFICIAT dus aan iedereen voor dit onderdeel en hopelijk gaan jullie allen in op het aanbod deze zomer/september voor een korte opfrissing praktijk en het praktijkexamen.

Dit schreef sportleerkracht Ynak Samaey

Wat zijn wij T.R.O.T.S op jullie!  16 van de 19 leerlingen zijn er meteen volledig door voor alle 4 de onderdelen op het theoretische examen Hoger Redder. De drie niet-geslaagden kunnen maandag de onderdeeltjes herkansen waarvoor ze een tekort hebben.

Dit betekent dat wij alle geslaagden zullen contacteren deze zomer om het praktijkexamen zwembad, EHBO en reanimatie af te leggen nadat we jullie nog een snelle heropfrissing zullen gegeven hebben. We hopen dat jullie nog steeds de meerwaarde van dit diploma inzien en allen ervoor zullen gaan.  Houd dus zeker je mail in de gaten. We zullen ook proberen een alternatief te voorzien bij onze collega-docenten indien je op dat moment verhinderd zou zijn.

Reactie's