In het BH van deze week interview met Maerlant-ath-leraar Nederlands Joost Coudeville over zijn keepertrainerschap bij KFC Heist en VV Westkapelle

Joost Coudeville, leraar Nederlands in het Maermlant-atheneum, 2de gr.,

is enkele avonden per week (en wedstrijddagen) ook keepertrainer.

Hij oefent die functie uit bij KFC Heist (2A), waar Maxim Van Den Berghe, leerling 6SW, doelman is.. Bij VV Westkapelle traint hij goalies tussen 9 en 16 onder zijn hoede heeft én de vier eerste keepers.

BH-journalist Jean-Pierre Van Heerswijnghels nam het interview af en citeert J. Coudeville: “Mijn keepers zijn me enorm dankbaar en volgen mijn raadgevingen” en “Ik ben geluukig het vertrouwen te genieten van twee gedreven verenigingen en hoop nog heel lang te mogen doorgaan.”

Joost Coudeville is ook oud-leerling (1992) van het Maerlant en was in die jaren ook al doelman van de schoolploeg. Verder speelde hij als tiener bij de jeugdploegen van Daring Blankenberge en werd nadien keeper bij Daring Blankenberge, Wenduine, Sport Blankenberge, Sporting Blankenberge, De Haan en Knokke

My beautiful picture
My beautiful picture