INFOSESSIE PROJECT ONDERNEMERSCHAP VOOR LLN. 5/6/7 BSO (JONGENS) MAERLANT-ATH. 25 10/09. ECONOMIELERAAR ANDY GEVAERT WAS DE SPREKER

Een infosessie over het project ondernemerschap, dat men integraal uitrolt in de volledige scholengroep (vanuit het CVO ALTUS .Leraar economie Andy Gevaert  – die projectleider is –was de sprekers.

 

IVO Brugge CVO ALTUS, een centrum dat levenslang leren promoot op de best mogelijke manier: met professioneel geschoolde en bijgeschoolde medewerkers, met sociaal bewogen activiteiten, maar ook en vooral met vernieuwend en digitaal onderwijs. Bijna 40 jaar geleden pionierden ze daar met tweedekansonderwijs, bijna 15 jaar geleden al met afstandsonderwijs.

Vandaag biedt de school via het splinternieuwe hybride klaslokaal zowel ‘collaborative learning’ als ‘remote teaching’ aan: wérkelijk iedereen kan voortaan les volgen in de school: thuisonderwijs, kantooronderwijs, webinars… oneindig is het aanbod!