BENNY VEREECKE, OUD-LL. 2006, BEDENKER EN MEDE-ORGANISATOR VAN STREETFOOD FESTIVAL 7 EN 8 SEPT. JACHTHAVEN BLANKENBERGE.

 

Benny Vereecke is oud-leerling 2006, de man van oud-leerlinge 2009 Anouschka Coppens en de zoon van onderwijzeres Zilvermeeuw-basisschool Marina Dedrie.

tuin Gezellemuseum 2005

Over zijn betrokkenheid bij het STREETFOOD-FESTIVAL kon men lezen in HET LAATSTE NIEUWS en HET NIEUWSBLAD.

Hij schrijft mij:

Zelf zit ik al een hele tijd met het idee, maar het wachten op een juiste partner, 

en het juiste moment waren voor mij hier heel belangrijk. 

Ik ben dus organisator en bedenker van het concept. Samen met mijn partner

Maxime Robberechts organiseren we dit jaar voor de eerste keer

een editie in Blankenberge.  Voor onze eerste editie brengen we een 25 tal foodtrucks van over het hele land samen, die je in de charmante jachthaven van Blankenberge zullen verwennen met hun gastronomische specialiteiten.

Het Streetfood- Festival pakt uit met een volledige dag sfeer en gezelligheid, waarbij er animatie voorzien wordt voor jong en oud.  Een tip top muzikaal programma zorgt daarbovenop met live optredens voor een pittoreske setting. Kortom, een feest voor jong en oud.

Laat je verrassen door gezellige hoekjes, een uitgewerkte kidszone, toilet disco, guest- chefs, een tour op de Noordzee met de streetfood -watertaxi, de lekkerste foodtrucks, live optreden, dj- sessions, cocktailbar, en zoveel meer!.