ONTMOETING OP PARKIES 31 JULI ROEPT HERINNERINGEN OP AAN DIE TOCH ILLUSTERE RETORICA VAN 42 JAAR GELEDEN.

Marianne Callier begroette mij en ik herkende haar, want in al die voorbije jaren hadden we elkaar vaak gezien en gesproken…maar ik dacht toch aan zovele schoolsituaties, lessen in dat lokaal in de paviljoentjes, aan schoolreizen, een naar Reims en de Vogezen met Dirk Tytgat, leraar Frans en in 1982 overleden Roland Desmedt als begeleiders,

aan haar zus, Francine, oud-lle 1974, in 2017 overleden,

aan haar man, oud-collega wiskunde Hugo Deprez,

My beautiful picture

aan hun zoon Maxime, oud-leerling 2009,

aan haar vader Alidoor Callier, oud-ll. RNS 1949,  oud-econoom RMS Blankenberge én dirigent van de Bremer Straatmuzikanten.

Marianne Callier is licentiaat Germaanse Filologie. Klasgenoten van haar waren o.a. Ronny Derous (was een tijdje leraar in het Maerlant), Herman Diricks, directeur FAVV, Peter Steenkiste, professor Departments of Computer Science and Electrical and Computer Engineering Carnegie Mellon University