DE WINKEL VAN LETTERBEELDHOUWSTER MAUD BEKAERT, DOCHTER VAN OUD-LERAAR FRANS ARNOLD, IS OPEN ELKE VRIJDAG VAN 10 TOT 12U & VAN 14 TOT 18U EN ELKE ZATERDAG VAN 10 TOT 13U. (SINT-CLARASTRAAT 40 – 8000 BRUGGE).

Maud Bekaert is al vele jaren letterbeeldhouwster. In de Sint-Clarastraat 40 in Brugge heeft ze haar ATELIER WOLK (open op vrijdag van 10 tot 12u en van 14 tot 18u en op zaterdag van 10 tot 13u.

Haar broer Thibault Bekaert is zaakvoerder van het Brugs Biermuseum. Hij is oud-leerling (2001)

Hun vader Arnold Bekaert was sedert eind jaren ’70 en tot 2010 leraar Frans in het Maerlant-atheneum.

Ze schrijft:

Lieve mensen,

Mijn winkel in de Brugse binnenstad blijft ook open in de zomermaanden juli en augustus. Je bent van harte welkom elke vrijdag van 10 tot 12u & van 14 tot 18u en elke zaterdag van 10 tot 13u. (Sint-Clarastraat 40 – 8000 Brugge).  Mijn winkel is een plaats van letters, woorden en teksten. Alles is met de hand ontworpen en daarna ambachtelijk gebeiteld of gegoten in steen, gelaserd in hout en metaal of gedrukt op papier.  Lig je de hele zomer in een hangmat, dan is dat het uitgelezen moment om mijn geschenkencollectie online te ontdekken. Alle aankopen op de letterwebshop worden standaard gratis verzonden op de eerste maandag na je bestelling. Bestel je voor 7 juli, dan krijg je bovendien 10% korting met de code #zomer (Ook in de winkel in Brugge geldig tot 7 juli mits vermelding).  Hartelijke groet en een fantastische zomer! Maud Bekaert