OUD-LL. (1993) MAERLANT-ATH. GREGORY SIMOENS, HOOFDINSPECTEUR LOKALE POLITIE, IN ‘HALLO’ GEÏNTERVIEWD OVER HET WIJKINSPECTEURSCHAP

Gregory Simoens is hoofdinspecteur bij de Blankenbergse politie en is verantwoordelijk voor het team wijkagenten. Over de maatschappelijke functie van de job heeft hij het vooral in het interview in het stadsmagazine HALLO (zomeruitgave), over zijn spijt dat wijkagenten niet de tijd hebben om nog meer bijstand te bieden.

Gregory Simoens is oud-leerling (1993) van het Blankenbergse gemeenschapsonderwijs. Zijn jaargenote Sylvie Bert is zijn echtgenote, Nyah, leerlinge 6WeWi en Keefe, leerling 3WeWiEc, zijn hun kinderen.

Fons Simoens, vroeger onderwijzer (vooral 5de lj.) in d’Oefenschool, is zijn vader.

Op de foto’s van vroeger zien we Gregory met medeleerlingen uit 5des en 6des, toen zij o.l.v. onderwijzer toen Ronnie De Reese, toneel speelden op school.

Fons Simoens zien we aan het werk bij de schoolvijver….reinigingswerken!

My beautiful picture