20 JAAR GELEDEN IN DE MAERLANTKRANT…OVER 25 JAAR RIJKSSCHOLENVOETTOCHT, DIE VAN OUD-LEERLING, OUD-LERAAR, OUD-DIRECTEUR GILBERT MARMENOUT…SHOW MET ISABELLE A EN K3

My beautiful picture

Gilbert Marmenout was leerling van het Blankenbergse Rijksonderwijs. Een meer dan 40j-lange onderwijscarrière kende hij, als leraar lichamelijke opvoeding in de RMS Blankenberge een decennium lang – tussen 1985 en 1996 – ook voor enkele enkele uren. in het KA Blankenberge en gedurende vijftien jaar als hoofd van de Maerlant-Middenschool. In de school en erbuiten kent men hem ook als voetballer (Club Brugge, Antwerp, KV Kortrijk) en als organisator van de Rijksscholenvoettocht / Voettocht Vlaamse Gemeenschap / Zee van Sporten. Gilbert Marmenout is echtgenoot van Therese Braet, vele jaren lerares l.o. in RMS/MMS en ook in het Maerlant-Atheneum, vader van oud-leerlingen Kurt en Fanny en grootvader van Gloria en Bubbe Bollaert, nu lerares Nederlands in het Maerlant-atheneum