HOE AAN DE SLAG MET DE NIEUWE EINDTERMEN VOOR WISKUNDE, OP HUN VRIJE MAANDAG 13 MEI BEREIDDEN LERARESSEN WISKUNDE ZICH HIEROP VOOR.

Voor geen leerkracht eindigt het voorbereidingswerk ooit. Dit hoeft niet tot uitzichtloosheid te leiden, want nieuwe gegevens leiden vaak tot nieuw enthousiasme. We zien op de foto, die ze zelf maakten, dat er een verlangen in hun blik ontwaard kan worden, omdat ze wellicht kansen zien om leerlingen betere kansen te gunnen om zich in wiskunde te bekwamen. Ze (Elke Gezelle, Ann Scarbel, Sarah Huygens en Astrid Van Keer) kwamen samen bij een van hen thuis

Lerares Sarah Huygens schreef me: Op maandag 13 mei stond er een facultatieve vrije dag ingeroosterd voor de leerkrachten… Maar niet voor deze leerkrachten wiskunde. Zij bereidden zich vandaag voor op het nieuwe schooljaar: hoe gaan we aan de slag met de nieuwe eindtermen voor wiskunde?