OUD-LL. (2005) VINCENZO DE MEULENAERE BELEIDSMEDEWERKER BRITSE PERMANENTE VERTEGENWOORDIGING BIJ DE EU

Enzo De Meulenaere schrijft me op mijn vraag over zijn diplomatieke baan: “Ik ben beleidsmedewerker aan de Britse Permanente Vertegenwoordiging bij de EU (1 van de 3 Britse diplomatieke missies in Brussel, naast de bilaterale Ambassade en de Missie bij de NAVO). In het kader van die functie moet ik regelmatig verschillende reizen naar andere Europese hoofdsteden maken.

Ziehier een link naar de UKRep https://www.gov.uk/world/organisations/uk-representation-to-the-eu

Vincenzo Demeulenaere is master in de geschiedenis (UGent) en publiceerde de wetenschappelijke paper

Vermeir, René, and Vincenzo De Meulenaere. “‘To Bring Good Agreement and Concord to Christendom’: The Conference of Marck (1555) and English Neutrality, 1553-1557.” REVUE DU NORD 95.400-401 (2013): 681–698. Print.

Gezelle-uitstap 2005