27/04: BARBECUE BOND ONZE SCHOLEN (AANSLUITEND OP OPEN CAMPUSDAG) – DE FLYER, DE UITNODIGING

Inschrijven via bondonzescholenMA@hotmail.com

Bond Onze Scholen en Maerlant-atheneum Blankenberge nodigen u vriendelijk uit op de jaarlijkse barbecue op ZATERDAG 27 APRIL 2019 vanaf 18.30u.

In een speciaal voor deze gelegenheid sfeervol ingericht schoolrestaurant kan u voor de prijs van 15,00 euro genieten van drie soorten barbecuevlees en groentjes van de heerlijke saladbar. Voor de kleintjes is er dit jaar weer een kinderportie (twee soorten vlees, saladbar en drankje) voor 10,00 euro. Vooraf wordt aan alle oud-leerlingen een gratis RECEPTIE aangeboden in de gezellige Sweetshop.

Ook u bent uiteraard van harte welkom vanaf 18.00u (receptieruimte blijft open tot 20.00u).

Inschrijven is wel noodzakelijk. Kaarten zijn in voorverkoop te verkrijgen in het atheneum of u kan ze ook bestellen bij de leerlingen en het personeel. Ook inschrijven via e-mail kan (bondonzescholenMA@hotmail.com). Laat ons weten met hoeveel personen u aanwezig zal zijn en de kaarten kunnen de avond zelf aan de kassa afgehaald worden. Graag ook vermelden of u voor de eerste shift (18.30u) of de tweede shift (20.00u) kiest.

U kan die avond genieten van het gezellige praatje met oud-leerlingen en (oud-)leraren, maar zeker ook van de gezellige sfeer. Van 19.00u tot 21.00u is er speciaal voor de kids een KINDERDISCO. Om 21.30 uur opent het MUZIEKCAFÉ de deuren.

Uw aanwezigheid is voor ons een teken van sympathie en de financiële steun biedt ons de kans onze leerlingen meer hulp te verlenen bij schoolse en naschoolse activiteiten.

Met vriendelijke groeten, het bestuur van B.O.S.

 Maak gerust wat extra reclame voor dit feest  …

 Misschien kunt u het evenement op onze facebookpagina delen!!!