OM 19.15U. VANDAAG GAF ARNO VANDENBUSSCHE, LL. 1A MAERL.-ATH., IN EEN LIVE INTERVIEW AAN DAT HIJ FAN IS VAN AVA MAX EN SO AM I.

Een maand geleden had Arno Vandenbussche op vraag van MNM contact opgenomen met de zender nadat hij de song SO AM I had gehoord.

Vandaag belde MNM  hem op en vroeg of hij om 19.15u een kort rechtstreeks interview wou geven, wat hij dan ook heeft gedaan.

Misschien hebben sommige maerlantkrantlezers het gehoord.

Dit lazen we op MNM over zangeres en lied.

We hebben er even op moeten wachten maar het nieuwe nummer van Ava Max is er dan eindelijk!

So Am I is de opvolger van haar nummer 1-hit ‘Sweet But Psycho’. Het gaat over wat mensen onderscheidt van elkaar en wat hen uniek maakt:  “Do you ever feel like a misfit, everything inside you is dark and twisted. Oh, but it’s okay to be different, ’cause baby so am I.” zingt de zangeres in het lied. 

De videoclip speelt zich af in een high school, want dat is vaak de setting van veel pesterijen: “That’s where bullying begins and where we start feeling like we need to conform.” Ava Max wil dus voornamelijk duidelijk maken dat het helemaal oké is om ‘anders’ te zijn. Wij houden vooral enorm hard van de strakke choreo in de clip!