OUD-LEERLING (2018) LAURENS DE CLERCQ EEN VAN DE VIJF GENOMINEERDEN VOOR KRAK VAN BLANKENBERGE (BRUGSCH HANDELSBLAD). STEM UITBRENGEN VIA kw.be

 

????????????????????????????????????

Op de Facebookpagina Maerlant-atheneum schrijft directeur Jürgen Balbaert : “Vorig jaar hadden we een echte krak in huis… iemand die zijn hele schoolcarrière leefde voor deze school, als voorzitter van de leerlingenraad, als drijvende kracht achter de Fairtraderaad, als bezieler van de GSA en als voorbeeldleerling tout court. We nomineerden hem dan ook terecht voor de wedstrijd ‘De krak van je gemeente’ voor Blankenberge. Laurens De Clercq kan echter alleen winnen als jullie stemmen! Ga dus vlug naar de site van de krant van West-Vlaanderen en steun deze fantastische oud-leerling! (Delen voor nog meer stemmen mag ook!) https://acties.knack.be/acti…/…/krak/selecteer-gemeente.jsp…

In het Brugsch Handelsblad lezen we:

Het Maerlant-atheneum nomineerde oud-leerling Laurens De Clercq, “initiatiefnemer ron,d niet-georganiseerde noden; een doener die mensen verbindt en zichzelf soms wegcijfert voor anderen” aldus directeur J. Balbaert. Laurens ontfermt zich als ondervoorzitter van de jeugdraad en begeleider van de kindergemeenteraad over de Blankenbergse jeugd. “Ik zie het als een bevestiging dat ik goed bezig ben. Al heb ik de eer ook aan de plek te danken waar ik me tijdens mijn jeugdjaren op alle vlakken heb kunnen ontplooien”, aldus Laurens, student orthopedagogie. “In de zomer ben ik evenementmedewerker voor de stad. Organiseren is echt wel mijn ding”

Laurens was tijdens zijn atheneumjaren een voortreffelijke medewerker aan de Maerlantkrant.

We vermelden nog dat oud-leerling (2014) Steven Arents in 2017 KRAK VAN BLANKENBERGE is geweest.