23-27 APRIL LEKKERBEKKENWEEK…KOM OP TEGEN KANKER: ELKE DAG VERKOOP VAN LEKKERNIJEN DOOR DE LEERLINGEN VAN DE 1STE GR. MAERL.-ATH. GEMAAKT

Lerares Nederlands Sharon Deserranno schrijft me over de LEKKERBEKKENWEEK:

“Van maandag 23 april tot en met vrijdag 27 april organiseert de leerlingenraad van de 1ste graad een lekkerbekkenweek. Gedurende deze week mogen vrijwillige leerlingen (en leerkrachten) lekkernijen bereiden, die ze tegen eerlijke prijzen verkopen tijdens de ochtend- en namiddagpauze.  De winst van deze actie wordt volledig geschonken aan ‘Kom op tegen kanker’. We hopen dan ook op een succesvolle verkoop. Op maandag en dinsdag werden reeds cupcakes, pannenkoeken en popcorn aangeboden. In een mum van tijd was alles uitverkocht! Alvast een dikke proficiat aan al onze geëngageerde leerlingen!”