STAGE, ONONTBEERLIJK ONDERDEEL VAN DE OPLEIDING IN TSO (6BI, 6TZS)

6 TBLA:

We gingen op bezoek op het politiekantoor Blankenberge. Bram Demeulenaere (6 TBLA) liep er een week stage. Hij was aan het werk buiten het kantoor, we zagen hem niet, maar wel HNIP Philip Denoyette en de verantwoordelijke leraar Stijn Van Hoornick

 De andere stagiairs en stageplekken: Keanu Vandenhende  bij  Nick Ballegeer Lo leerkracht lager onderwijs  – Björn Haeck  bij  Michel Baeten (medewerker Deweert Oostende) Milan Dufraing  bij  Elie Soetaert – Sportdienst De Haan – Zoë Verdru – Politieschool Zedelgem – Dries Rouquart  bij  Niels van Watervliet, lo leerkracht Sint –Pieterscollege – Kayleigh Gunst  bij  Jochen Maes sportdienst Blankenberge

6BI:

We waren op bezoek bij Arne Vandenbussche, die zijn stage doet bij Immo Marina

De andere stagiairs en stageplekken : Lisa Rappé bij ECS transport, Zeebrugge –   Tom Boone bij DAOUST Uitzend-kantoor Blankenberge  – Robin Carpels bij ICO terminal International Car Operations nv, Zeebrugge  – Michael Schumacher Centrale administratie scholengroep Impact, Brugge    –  Bruce Steelant ,OCMW Blankenberge