VIJFDE LJ. ZILVERMEEUW-BASISSCHOOL NAM DEEL AAN ‘DE GROTE VERKEERSTTOETS’. ELKE LEERLINGEN ONTVING EEN GRATIS TOEGANGSTICKET VOOR BOBBEJAANLAND

Het 5de leerjaar nam deel aan ‘De Grote Verkeerstoets’: Elk schooljaar organiseert de VSV voor het vijfde leerjaar De Grote Verkeerstoets, een gratis online theorietoets waarin de leerlingen 20 meerkeuzevragen beantwoorden aan de hand van digitale foto’s en filmpjes. Ze krijgen vragen over de verkeersregels, maar ook over gedrag en risicoperceptie van voetgangers en fietsers.

Als dank voor hun deelname kreeg elke leerling een gratis toegangsticket voor Bobbejaanland!

De naam van dit pretpark komt van BOBBEJAAN SCHOEPEN, zanger, fluitist en stichter van het park, waar hij ook optrad als zanger en acteur. (Bobbejaan Schoepen stierf in 2010 – er is net een documentaire film uit over hem)