MICHEL DASCHOT, LEERKRACHT 5DE LJ. D’OEFENSCHOOL, GESELECTEERD BIJ DE BESTE 20 KITESURFERS VAN BELGIË, WORDT 5DE IN DE WEDSTRIJD ‘GONE WITH THE WIND’

Een kilometer lopen met de wind vol in je gezicht en kitesurfmateriaal op je rug, dat is wat de deelnemers moeten doen voor ze nog maar één druppel water hebben gezien. Red Bull Gone With The Wind is niet voor watjes

P1330534-002 - kopie

 

Michel Daschot (oud-leerling 2003) was  geselecteerd om mee te kitesurfen in een wedstrijd georganiseerd door Red Bull: ‘Gone with the wind’. Enkel de 20 beste kitesurfers van België mochten deelnemen. Op deze website vindt men een verslag, de score + wat de loodzware wedstrijd inhield:

Michel Daschot is 5de geëindigd (van de top 20!!). Had hij geen materiaalbreuk in de wedstrijd gehad, kon hij makkelijk in de top 3 hebben staan.

Zie:  http://www.redbull.com/be/nl/stories/1331778031573/kiters-on-the-storm