23/10/2015 : WIJNACTIE T.V.V. GWP. START MET WIJNDEGUSTATIE. PETER LIPS LEIDT IN, DIRK CRISPIJN VAN VINOFOLLIES GEEFT UITLEG BIJ DE ELF TE VERKOPEN WIJNSOORTEN.AANWEZIGEN PROEVEN, RAKEN LICHTJES IN DE BAN VAN GRIEKSE WIJNGOD DIONISIO

De WIJNACTIE ten voordele van de GWP’s (Geïntegreerde Werkperiodes) in mei 2017 naar resp.Limerlé, Ijsselmeer, Avignon, Barcelona begon met een WIJNDEGUSTATIE met uitleg over de elf (witte, rosé, rode, en twee cava’s) wijnsoorten en de wijngebieden in Spanje. Die elf wijnsoorten zullen de leerlingen tussen nu en begin december verkopen. Dirk Crispijn van VINOFOLLIES, Oostendse Steenweg 55A, 8000 Brugge Sint-Pieters – www.vinofollies.be gaf keurig, kordaat uitleg. Enkele leerkrachten schonken portietjes wijn voor de aanwezigen, enkele andere leerkrachten serveerden de Spaanse wijnhapjes…mini grissini met pesto, aivar tapenado, serranoham op voet e.a.

Kopie  van wijn spaanse 001-001