NIEUWE PERSONEELSLEDEN MAERLANTATHENEUM : OLBREN DEPAEPE, STIJN DESMET, EMMANUELLA BORGHANS, NATASCHA DE MAESSCHALK, GINA MALFRERE EN… FIEN PARMENTIER IS NA EEN JAARTJE IN VERRE BUITENLANDEN TERUG

Olbren Depaepe is lic. fysica (VUB, 2007) en oud-leerling 2003  : hij vervangt Hugo Luyten, zal 16u wiskunde onderwijzen en ook 4u. fysica in de vierdes. (Jef Boedt, leraar fysica en chemie geeft nu vier uur minder les  – Stijn Desmet is lic. lich. Opv. en bewegingswetenschap (2008), hij heeft ook een diploma voetbaltrainer A, hij vervangt Kenneth Maus voor de lessen lich. opv.vooral in de 3de graad– Emmanella Borghans is Master of Arts wijsbegeerte en moraalwetenschappen (2012) en zij is de nieuwe lerares n.c. moraal. Zij komt in de plaats van  Papatya Dalkiran – Fien Parmentier maakte een wereldtournee en is nu terug. Zij geeft lich. Opv. in beide Maerlantscholen.  Natascha De Maesschalk en Gina Malfrère zijn nieuwe mvd-medewerksters.

Voorlopig geen foto van Natascha De Maesschalk en Stijn Desmet. De andere foto’s : Olbren Depaepe en Hugo Luyten – directeur Jürgen Balbaert en Emmanuella Borghans – Peter Puype en Fien Parmentier – Chantal Trotteyn en Gina Malfrère