HONDERDDAGENFUIF 21 MAART IN KUSTTHEATER ‘T COLISEE

Op vrijdag 21 maart organiseerden de laatstejaars van het Maerlant Atheneum Blankenberge een uniek feest in het Kusttheater ’t Colisée. Het Glowfest is ten voordele van hun 100-dagen-viering.  Eerder in november organiseerden ze al een fuif maar deze keer moest het anders. “Met de volledige groep wilden we afstappen van de klassieke fuif en daarom zochten we naar een uniek concept met UV blacklight, glowsticks en fluoriserende verf.”, legt Jonas Dieussaert, één van de organisatoren uit.  Steeds meer verenigingen vinden de weg voor een evenement naar het Kusttheater ’t Colisée. “De zaal ligt centraal in het stadscentrum en heeft verschillende zalen die elk hun capaciteit hebben. Alle leeftijdscategorieën zijn welkom in een zaal als deze. Onze eerste fuif ging eveneens door in dezelfde zaal en de samenwerking liep toen erg vlot.”, klinkt het bij de organisatie.

Evert Van Herreweghe : “Er was zeer veel volk op onze tweede 100-dagenfuif in het voor onze stad unieke concept ‘Glowfest’. Alles stond in het teken van fluorescerende verf, stiften, haarlak, … Dit gaf dankzij de neonverlichting een extra effect en sfeer. We hebben gisterenavond meer dan 200 personen mogen verwelkomen : leerlingen, oud-leerlingen, leerkrachten, de directeur en sympathisanten uit het hele land (Chiro  Limburg)! Het feestje is gestart om 21u30 en heeft geduurd tot 5u. “

MET DANK AAN RUBENS SAVELS VOOR DE FOTO’S